Image

ЦЕНОВНИК

ПИСМА
ПИСМО ОБИЧНО100 ДЕН.
ПИСМО ПРЕПОРАЧАНО130 ДЕН.
ПАКЕТИ
<1 кг.160 ДЕН.
До 4 кг.180 ДЕН.
До 9 кг.200 ДЕН.
До 14 кг.250 ДЕН.
До 19 кг.300 ДЕН.
До 30 кг.350 ДЕН.
30+ кг.по договор....
ДРУГИ УСЛУГИ
ПОВРАТЕН ДОКУМЕНТ.60 ДЕН.
ПРОВИЗИЈА ЗА ОТКУП (%).1%
МИН. ПРОВИЗИЈА ЗА ОТКУП (ДЕН). 30 ДЕН.
МАКС. ПРОВИЗИЈА ЗА ОТКУП (ДЕН). 500 ДЕН.
За специјализиран ценовник за поголем броj пратки контактирајте го Контакт центарот!
Цените се без ДДВ

КАЛКУЛАТОРДЕН.
Image

ЗА НАС

ВИА ПОСТ е курирска служба која постои во С.Македонија од 2021 година.
За нас е најважно клиентите секогаш да се задоволни.
Ги користиме најмодерните и најиновативните технологии со кои можете да бидете сигурни дека Вашата пратка ќе биде доставена на време.
Исто така Вашата пратка можете да ја следите онлајн преку најмодерен систем за следење.

НАШИТЕ ПРЕДНОСТИ

Следење на пратките во реално време

Нашите клиенти имаат во секоја секунда преглед што се случува со нивните нарачки

API пристап

Поврзете го вашиот бизнис со нашето API и бидете чекор напред пред вашата конкуренција

Тикет систем

Единствена опција - само кај нас, решавање на вашите побарувања со тикет систем до неколку минути (промена на податоците, дополнителни услуги, консултација...)

Следење на нарачки за примателите

При подигање на вашата нарачка ќе ви стигне во истиот момент линк за следење на вашиот мобилен уред (Вибер / СМС порака).

Поддршка за вашиот бизнис

За испраќачите со поголем број на нарачки нудиме БЕСПЛАТЕН печатач со самолепливи адресници!
Во блиска иднина, ќе ви понудиме БЕСПЛАТНО и алатка за зголемување на вашиот бизнис!

Сакате нешто "Екстра" ?

Имате барање за нешто што не ви нуди никоја брза пошта? Ние ќе го средиме вашиот проблем! Бесплатно ќе го прилагодиме нашиот систем за вашите барања!

VIAPOST

Вашата пратка - наша обврска

Стапи во контакт

Bul. Bosna i Hercegovina 7/a
Skopje, 1000 , Macedonia

15-002

info@viapost.delivery

НАЈАВА